S.c. Romfour S.r.l. - Suceava

S.c. Romfour S.r.l. - Suceava
Strada Nicolae Bălcescu Nr. 2, vizavi de BRD şi Telekom
720066 Suceava

Descriere

În anul 2008, am înfiinţat un centru de închirieri autoturisme, remorci şi microbuze. Societatea noastră deţine un parc de 22 autoturisme şi microbuze dotate cu aer condiţionat, remorci pentru bagaje. Pentru a vă oferi deplină siguranţă pe perioada închirierilor vă informăm că maşinile parcului auto Romfour, sunt asigurate full CASCO. Societatea noastră, oferă spre închiriere autoturisme la preţuri fără concurenţă.
Parcul auto pentru închiriat autoturisme este alcătuit numai din automobile noi şi performante. Fiecare maşină este verificată periodic pentru a fi siguri că asigurăm clientului un autoturisme pentru închiriat în stare perfectă de funcţionare. Pentru a închiria un autoturism sunt necesare următoarele acte: 1.
buletin de idenitate sau permis de conducere cat. B, cu vechime mai mare de un an. De asemenea la închirierea autoturismului se va depune o garanţie, ce va fi restituită integral clientului la predarea autoturismului.


Profil lung
Înfiinţată în 2002, Romfour SRL, este o societate cu capital integral privat ce are ca domeniu principal de activitate transportul internaţional de persoane pe linii regulate spre Italia, Belgia, Grecia, Germania. Experienţa în domeniu ne recomandă ca un partener de încredere. În anul 2007, am înfiinţat un parc auto pentru comercializarea autoturismelor second hand.
Parcul auto Romfour, vă oferă o gamă largă de autoturisme din stoc şi la comandă. Dacă veţi achiziţiona autoturisme de la noi beneficiaţi de următoarele avantaje: garanţia kilometrilor reali, oferte promoţionale săptămânale, cadouri la cumpărare (primiţi bonus un sistem de navigaţie full - Europa sau un plin de combustibil).
De asemenea, dacă nu există un autoturism care să corespundă cerinţelor dumneavoastră vă oferim sprijin pentru achiziţionarea unui automobil din Germania oferindu-vă transport şi translator.
Cuvinte cheie:
Rent a car, Închirieri auto, Închirieri de maşini, Închirieri autocare, Închirieri microbuze
S.c. Romfour S.r.l. - Suceava apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre S.c. Romfour S.r.l. - Suceava!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Nicolae Balcescu 2
  720066  Suceava
 2. Strada Ana Ipatescu 10C
  720034  Suceava
 3. Strada Mihai Eminescu Nr. 2A
  720092  Suceava
 4. Strada Mihai Eminescu Nr. 5
  720183  Suceava
 5. Strada Ana Ipatescu 4
  720042  Suceava
 6. Strada Petru Rares 52
  720008  Suceava
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere